leirikoulussa

Olimme koulun kanssa leirikoulussa. Se oli Jyväskylästä eteenpäin. Piispala. Piispalassa oli paljon huoneita. Huoneet olivat siistejä ja tilavia. Piispala oli todella hyvä ja mukava paikka. Piispalassa oli paljon tekemistä ja siellä oli tilaa.

Valokuvauksessa kuvattiin puulaatikoilla. Laatikoihin laitettiin valoherkkä paperi. Koska oli pilvistä niin hyvän paikan valittuaan, avattiin luukku ja suljettiin 30sekunnin kuluttua. Jos olisi ollut aurinkoista, olisi tarvinnut pitää auki vain kolme sekunttia. Kuvaamisen jälkeen kuva kehitettiin. Se laitettiin nesteeseen, jossa se alkoi kehittyä. Sitten veteen, jolloin kehittyminen pysähtyi. Sitten nesteeseen, joka sai sen kuvan pysymään paperilla. Sitten kuva huuhdeltiin ja sen jälkeen kuivattiin hiustenkuivaimella.

Vuolukiviamuletin teko oli myös hauskaa. Siinä oli kivi, josta sahattiin liika pois. Sitten se hiottiin suurella viilalla ja pienellä viilalla ja sitten se hiottiin hiomapaperilla ja vesihiomapaperilla. Kun se oli saatu oikeaan muotoon, siihen kaiverrettiin jotain. Lopuksi se öljyttiin ruokaöljyllä.

Jousiammunnassa jouset olivat isoja. Ammuimme noin kymmenisen metrin päästä. Jousi oli helppojousiammunta jännittää. Siitä ei ole paljoa kertomista. Se oli tosi hauskaa.

 

 

Hide and seek oli jännittävää. Ensin kaksi piiloutui. Piiloutujat saivat päälleen maaston väriset puvut. Muut yrittivät ottaa piiloutujista kuvia. Metsästä oli vaikeaa löytää piiloutuneita, sillä alue oli iso ja piiloutujat olivat taitavia.

Stunt-rata oli haastava muttei liian vstund
aikea. Stunt-radassa oli kaksi osaa. hide
Toisessa tarvittiin vauhtia ja toisessa keskittymistä ja vartalon hallintaa. Stunt rata oli todella hauska.

Viimeisenä oli seinäkiipeily. Seinät olivat hieman liian keilausmatalia, mutta muuten ihan hyviä. Seinäkiipeilyssä oli ihan
seinakiipeilyhauskaa.

Illalla oli keilausta.

Loppujen lopuksi suosittelen piispalaa kaikille jotka suunnittelevat leirikouluun lähtöä

2 thoughts on “leirikoulussa”

  1. Kuulostaa todella hauskalta. Voi kun minäkin olisin päässyt koulussa tuollaiseen! Niin paljon erilaisia aktiviteetteja! Mikä oli sinusta hauskin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.