yleisurheilukilpailut

Moikkelis!

Tänään koulussa oli yleisurheilukilpailut. Niissä lajeina oli 3-4-luokille kuulantyöntö, 1-2-luokille pallon työntö, keihäänheitto 5-6-luokille, 1-6-luokille pituushyppy, 1-6-luokille 60-metrinjuoksu ja 3-6-luokille on 800-metrinjuoksu.

Minä osallistuin pituushyppyyn, jossa onnistuin surkeasti. 222cm. 60-metrin juoksuun, jossa olin vikojen joukossa, ja 800-metrinjuoksu, jossa tulin kuudenneksi. Eli kokonaisuudessa surkeaa.

Olen kuitenkin mielummin fiksu kuin nopea. Tahdon olla eläinlääkäri, joten en tarvitse Usain Boltin nopeutta.

Yksi ystäväni pääsi ensimmäiseksi keihäänheitossa. Toinen pääsi finaaliin 60-metrin juoksussa  ja tuli täpärästi neljänneksi. Myös 800-metrin juoksussa kolmas ystäväni tuli täpärästi neljänneksi. Meidän luokan pojat ei tietääkseni voittanut ainuttakaan kultaa, mutta 60-metrin matkalla meidän luokkalaisia sijoittui toiseksi ja kolmanneksi.

Raportoi Iltski