sivuja ja sivuja

Heissan!

Minä luen aika paljon. Tykkään hevoskirjoista ja jännityskirjoista. Niiden yhdistelmät ovatkin kaikkein hauskimpia.

Nummelan-ponitalli sarja on oikein hauska. Olen lukenut niistä melkein kaikki mitä kirjastosta löysin. Niissä on kamalan paljon jännitystä ja se nyt nimensä mukaisesti kertoo Nummelan tallista, jonka omistaa Pentti Nummela.

Pidän myös Penny kirjoista. Ne eivät toki ole hevoskirjoja, mutta ne ovat jännittäviä. On myös viisikko ja Wild, joista pidän kovasti. Luen aika paljon. Huomaamatta kirjojen ääreen saatan jäädä kuudeksikin tunniksi. Parissa päivässä luen melkein 1000-sivuisia kirjoja.

Lukeminen on hyvä harrastus. Toki kuuden tunnin pituinen lukuhetki ei ole kovin hyvä juttu. Tosin parempi kuin tietokoneen ääressä vietetty kuusituntinen.

kirjoitellen: Iltski