100% hevosfani

Moikka!

Pidän hevosista tosi kovasti. Suurin unelmani onkin oma heonen. Ne ovat niin luotettavia ja turvallisia 🙂

Itse en ole kovin taitava. Tunnen muutamia ihmisiä, joilla on oma hevonen.

Monet sanovat, että ratsastus on helppoa. Eihän siinä tarvitse, kuin istua selässä. Ratsastus on kuitenkin paljon muutakin. Ne jotka ovat ratsastaneet eivät sano sen olevan helppoa ja, että siinä tarvitsee istua vai selässä. Hevonen ei pelkästään selässä istumisella nosta laukkaa, tai mene pohkeenväistöä.

Niille jotka eivät tiedä mitä pohkeenväistö on: Pohkeenväistössä hevonen väistää pohjetta eli menee sivuttain , kun tekee liikkeen oikein.

Ratsastuksessa on paljon erilaisia kouluratsastusliikkeitä. On myös esteratsastus. Vaikka esteillä ei tarvitse kouluratsastusta, niin on silti hevosen ja oman terveyden ja ketteryyden kannalta tärkeää tehdä välillä kouluakin.

Yleensä en pääse ratsastamaan. Uuden kotini lähellä on kuitenkin talli. Toivon pääseväni sinne jos ei ratsastamaan niin hoitamaan hevosia. Tädilläni on hevonen jolla voin ratsastaa. Hän kuitenkin asuu englannissa, joten sekään ei oikein auta

Terkuin Iltski